pexels-fotografierende-3278757.jpg

Loopbaancoaching

Als je baan niet goed meer bij je past

Als je gaat solliciteren voor een nieuwe baan

Als je nadenkt over een andere richting in werk

Als je je talenten en kwaliteiten wilt ontdekken

Wat als je werk niet goed (meer) bij je past? Wat als je zoekt naar een baan?

Elk loopbaancoachingstraject is anders. Ieder verhaal is immers uniek. Met regelmaat nadenken over je werk en je wensen en hoe jij zelf de regie over je loopbaan voert of gaat voeren is zeer zinvol en een waardevolle investering in jezelf. Elk loopbaancoachingstraject levert bij iedereen wat anders op. Ik werk vanuit de positieve psychologie waarbij ik kijk naar alle kwaliteiten en talenten die er al zijn en wat je nog te leren hebt. Je coachthema kan gaan over je huidige baan en/of over de baan die je wilt vinden. 

Met loopbaanadvies of -coaching kom je sneller achter de oorzaak van je probleem of vraag en weet je beter wat je eraan moet doen.

Je gaat ontdekken welk werk het beste bij je past en hoe je dat kunt realiseren.

Het kan gaan om het vinden van een nieuwe baan waarbij de focus kan liggen op het solliciteren en netwerken. Je ideale werkomgeving. Op de vragen; 'wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en waar pas ik?' Ik stel je de juiste vragen en help jou je eigen keuzes te maken.

Het kan ook gaan over het bedenken van functies of organisaties die het beste bij je passen. Er zijn ook mensen die niet op zoek zijn naar een andere baan maar die ervaren dat iets niet goed loopt in het werk. In de samenwerking met anderen, of het bepalen van de best mogelijk volgende loopbaanstap. Mensen die willen doorgroeien en daar hulp bij kunnen gebruiken.